Tafels van oude wagonbalken

VERKOCHT - Tafelblad eiken wagonplanken 260x90x4 geborsteld

Dit tafelblad is gemaakt

€940,00

van oude eiken wagonplanken. De planken zijn geborsteld en verder niet behandeld. Dit blad heeft een fraaie robuuste uitstraling. Afmetingen 258 x 93 x 4 cm.

Bekijk in de webshop 

Tafelblad oude eiken wagonplanken 266x102x4

Een geweldig en uniek

€1.120,00

tafelblad van eiken wagonplanken! De wagons zijn meestal 270cm breed en dus is dat ook de maximale lengte van de planken. Veel planken zijn zodanig versleten aan de uiteinden dat de meubelmakers er lange stukken af moeten zagen zodat een tafel van hele planken vaak 260cm of korter wordt. In dit geval troffen de meubelmakers een partij hout aan die genoeg planken van 270cm bevatte om van hele planken een tafelblad te maken. Om het tafelblad goed recht af te leveren is er aan de kopse kanten een paar centimeter afgezaagd waardoor er 266cm echte lengte overblijft. De Oude Tafel heeft dit blad meteen besteld voor de showroom. Het is prachtig om te zien en vanwege de lengte van 266cm een zeldzame tafel. Het blad is geborsteld en geschuurd zodat het zijn fraaie, ruwe gebruikssporen goed laat zien. Als je voldoende ruimte in je woonkamer of kantoor hebt, dan moet je zeker deze tafel bij je keuze betrekken. Zet ‘m op een mooi of stoer onderstel en je hebt een geweldige tafel voor in de eetkamer, woonkeuken of vergaderkamer op kantoor.

Bekijk in de webshop

Tafelblad eiken wagonplanken geschaafd, geschuurd, 218 x 100,5 x 4 cm

geschuurd, 218 x 100,5 x 4 cm. Dit is een prachtig tafelblad met een warme uitstraling. Het blad heeft een fijne afmeting voor intensief gebruik van de tafel, er past heel veel op een blad van deze breedte. Groot genoeg om met meerdere personen tegelijk aan te zitten en te werken. Groot genoeg om een uitgebreid diner of rijsttafel in een keer uit te serveren. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van het blad.

Bekijk in de webshop

1.095,00

Tafelblad van geschaafde oude eiken balken 185 x 85 x 4 cm

 geschuurde oude eiken balken. Fotopresentatie. Ook een klein tafelblad kan mooi zijn. Dat bewijst dit tafelblad van geschaafde en geschuurde oude eiken balken. Het oppervlak is mooi glad waardoor het makkelijk in het dagelijkse gebruik is als bureaublad of eettafel.to sagittis suscipit ultrices.

€860,00

Bekijk in de webshop