Over ons

Wie zitten er aan “De Oude Tafel”?

Als je met De Oude Tafel contact zoekt krijg je Arjan of Sander aan de telefoon of via een reactie per e-mail. Wij zijn 2 broers die al enkele jaren samenwerken binnen ons bedrijf Velua.

Arjan
Arjan
Sander
Sander

Onze ouders hadden een woninginrichtingszaak waarin wij zijn opgegroeid. Spelen tussen de meubels en mee helpen bij het bezorgen aan klanten zijn onze jeugdherinneringen. Een leuke tijd die overigens voor ons beiden wel anders was. Arjan is de oudste van het gezin met na hem nog een broer en een zus voordat Sander kwam. Er zit 12 jaar tussen ons in. Na onze opleidingen zijn we onze eigen weg gegaan totdat in 2010 Sander besloot om zelf met webshops aan de gang te gaan zodat er bij hem thuis ruimte was om voor de 2 zoons te zorgen die klein waren en zijn vrouw buitenshuis werkte. Omdat het al snel bleek dat het groter werd dan alleen aan te pakken was is Arjan er bij gekomen en zo werken we nu al weer ruim 7 jaar samen aan het opbouwen van onze onderneming.

Die jeugd binnen de woninginrichting heeft er wel voor gezorgd dat we houden van mooie meubels. En we begrijpen wat we kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van iemands wens of idee. Toen wij in 2016 De Oude Tafel konden overnemen was dat voor ons dan ook een leuke aanvulling op de webshops die we tot die tijd hadden. Nu hebben we naast de webshops dus ook een bedrijf waarbij persoonlijk contact en direct advies de belangrijkste rol spelen. We zijn verliefd geworden op het mooie hout dat we gebruiken voor de tafelbladen. Onze dag is goed wanneer we je van goed advies hebben kunnen voorzien. En natuurlijk het liefste ook nog een tafelblad hebben verkocht. Genieten doen we van het moment dat jij als nieuwe eigenaar van de tafel blij bent met je tafel en niet kan wachten op de vele mooie herinneringen die aan die tafel ontstaan.

Een eerlijke een persoonlijke behandeling is waar we voor staan. Dat hebben we van huis uit meegekregen en willen dat ook aan jou als onze gast of klant doorgeven.

Wil je nog meer weten over ons?

Maak een afspraak en kom langs. Dan drinken we een kop koffie of thee en praten we verder en wie weet koop je ook nog wel een tafel bij ons….

Tot slot zeggen we: Aan tafel!……. maar dan wel aan De Oude Tafel

Arjan en Sander van Waaij

 

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers