Contact

Wanneer je vragen hebt over onze prachtige tafelbladen of je wilt bij ons komen kijken, neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en zullen dan ook alles proberen om je zo goed mogelijk te helpen

Bel ons op 085 4010 139 om direct persoonlijk contact te krijgen. Natuurlijk kan je ook je vraag per e-mail stellen. Maak daarvoor gebruik van het onderstaande formulier.

Doordat wij naast De Oude Tafel ook nog een aantal webshops hebben is er niet altijd ruimte of tijd om onverwachts bezoekers te ontvangen. we willen je juist graag goed helpen dus daarom vinden we het fijn als je een afspraak met ons maakt. In sommige gevallen kunnen we je ook op een avond of op zaterdag ontvangen, maak daar dan vooraf een afspraak met ons over. Op zondag zijn wij altijd gesloten. Kijk voor ons adres onderaan deze pagina.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s middags. Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor foto’s van afgeleverde tafels.

Zodat we weten hoe we je mogen noemen
Zodat we je kunnen bereiken
Is niet verplicht, maar als je wilt dat we een afspraak met je maken wel handig om je te kunnen bellen.

bezoek adres

alleen op afspraak.
Nobelstraat 40 B.
3846 CG Harderwijk.
Tel: 085 4010 139.
contact@deoudetafel.nl